Alles over Intex Pure Spa jacuzzi’s

Wat is er fijner dan na een lange werkdag ontspannen in een warm bubbelbad? Met een Intex jacuzzi geniet je samen met je vrienden of familie van een luxe spa-ervaring in je eigen huis of tuin.

De Intex Pure Spa Greywood Deluxe en de Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe zijn opblaasbare jacuzzi’s van absolute topkwaliteit. Intex bubbelbaden zijn voorzien van Fiber-Tech technologie en waterontharders om jarenlang te kunnen genieten in heerlijk zacht, warm water vol bubbels. Wij vertellen je graag meer over de kenmerken die de Intex jacuzzi’s zo speciaal maken en de verschillende Intex Pure Spa productlijnen die bij ons verkrijgbaar zijn.

Geniet in een Intex Pure Spa opblaasbare jacuzzi

Genieten in een opblaasbaar Intex bubbelbad

Wat maakt een Intex Pure Spa nou zo’n geweldige jacuzzi? Het stabiele ontwerp, zachte water en optimaal gebruiksgemak dragen hier zeker aan bij!

  • Stabiel en duurzaam ontwerp

Een Intex jacuzzi Pure Spa is gemaakt van PVC gelamineerd met polyester. Dit vormt een heel sterk materiaal wat erg lang meegaat. De wanden van de spa’s hebben een speciale bubbelbadstructuur waarbij gebruik is gemaakt van de gepatenteerde Fiber-Tech technologie. Hierbij zijn honderdduizenden sterke draden verticaal in de wanden bevestigd. Hierdoor vormt de jacuzzi zich naar je lichaam en kun je zelfs op de rand van het bad zitten zonder dat deze inzakt. Bovendien voorkom je door het overdrukventiel dat je het bubbelbad te hard opblaast.

  • Helder, schoon water

In een Intex bubbelbad geniet je van heerlijk schoon en zacht water dankzij de waterontharder, het zoutwatersysteem en de chloordrijver die bij de meeste Intex Pure Spa’s meegeleverd worden. De waterontharder vermindert de hoeveelheid kalk in het leidingwater in je jacuzzi, waardoor je huid zachter aanvoelt en de apparatuur en leidingen van je Intex bubbelbad niet beschadigd worden. De chloordrijver heeft een makkelijk vervangbaar filter en het zoutwatersysteem zorgt ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid chloor in je jacuzzi hebt. Het onderhoud van het water kost zo een stuk minder tijd en moeite.

  • Ultiem comfort en gebruiksgemak

Dat gebruiksgemak zie je ook terug in andere aspecten van de Intex Pure Spa opblaasbare bubbelbaden. Zo kun je je spa eenvoudig bedienen vanuit het bubbelbad via het handige bedieningspaneel. Zo kun je de temperatuur van het water instellen tot een comfortabele 40 graden. Zelfs de bubbels worden verwarmd voor ultiem comfort. Het bijgeleverde grondzeil en deksel zorgen er voor dat het water zo weinig mogelijk warmte verliest. Ook is de jacuzzi makkelijk te verplaatsen en op te bergen.

Uitgebreid Intex jacuzzi Pure Spa aanbod

Intex biedt verschillende opblaasbare jacuzzi’s aan in diverse prijsklasses. De spa’s bieden verschillende functies, maar zijn stuk voor stuk van absolute topkwaliteit. Lees hier meer over de mogelijkheden van de drie verkrijgbare lijnen:

  • Intex Pure Spa Bubble Therapy. Dit is het voordeligste model jacuzzi van Intex, maar ook dit opblaasbare bubbelbad is zeker niet ‘basic’. Zoals bij alle Intex bubbelbaden geniet je van verwarmd water én verwarmde bubbels en de duurzaamheid van de Fiber-Tech technologie. Je kunt kiezen uit twee 4-persoons modellen (rond en achthoekig) en een 6-persoons jacuzzi. Voor een luxere spa kun je diverse aanvullende accessoires aanschaffen, zoals verlichting en een zoutwatersysteem.
  • Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe. Voor een luxe spa-ervaring kies je de Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe voor vier personen of zes personen. Deze jacuzzi is voorzien van vier krachtige massagestralen naast de 120 bubbeljets. Het zoutwatersysteem is ingebouwd, zodat je geen chloortabletten nodig hebt om het water te desinfecteren. Ook wordt dit opblaasbare bubbelbad geleverd met verlichting en zijn er zeer veel bijpassende accessoires verkrijgbaar om optimaal te kunnen ontspannen in je eigen luxe spa.
  • Intex Pure Spa Greywood Deluxe. De Greywood Deluxe jacuzzi’s zijn een nieuwe aanvulling op het Intex Pure Spa assortiment. Deze opblaasbare jacuzzi’s hebben een luxe uitstraling dankzij de grijze houtprint op de buitenkant. Doordat ze meer bubbeljets hebben dan de Intex Spa Bubble Therapy, geniet je van een intensere massage. Je kunt kiezen voor een 4-persoons Intex Pure Spa Greywood Deluxe of een exemplaar dat geschikt is voor 6 personen.

Wil je ook zo snel mogelijk ontspannen in je nieuwe Intex bubbelbad? Je vindt al bovenstaande opties op onze website, en je kunt je jacuzzi bovendien uitbreiden met een ruim pakket aan accessoires, zoals hoofdkussens, dienbladen en lekkere geurtjes. Plaats meteen je bestelling en geniet morgen of overmorgen al van die geweldige bubbels!

Gratis verzending vanaf € 50,-

90 dagen gratis retourneren